HOMENATGE A MANUEL MAESTRO

junio 12, 2018

El passat dissabte 26 de maig va tenir lloc un esdeveniment molt especial.

De manera totalment externa al club, jugadors i exjugadors que han passat pels nostres equips durant moltes generacions, van organitzar una trobada sorpresa per rendir homenatge a l’entrenador que més anys i més èxits ha tingut a l’handbol Sant Miquel, en Manuel Maestro.

L’entrenador, més conegut com a Manolo al mon de l’handbol, va ser sorprès per més de 80 persones entre jugadors, amics i familiars en una trobada plena d’emocions on es van organitzar parlaments, partits d’exhibició amb totes les generacions barrejades, entrega de regals i reconeixements. Tornar a veure reunits la majoria dels jugadors de la quinta del 82 del 85 i un llarg etcètera de generacions que han passat per les ordres de Manolo va ser realment molt emotiu i a nosaltres com a club ens fa molta il·lusió poder compartir aquests fets que son iniciativa de jugadors agraïts al seu entrenador de tota la vida en molt casos.

Gràcies Manolo per tot el que has donat a l’handbol Sant Miquel i enhorabona a tothom qui va fer que aquest retrobament fos possible.

 

DSCN6689   DSCN6708

IMG-20180528-WA0019


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ZONA SOCIS

Seguro Rojinegro

Els nostres patrocinadors

Coneix els nostres sponsors.

Donacions

Si ets un amant de l'esport en general i l'handbol en particular ajuda'ns amb una donació.
Gràcies